O Curtea Federală de Apel din SUA suspendă obligativitatea vaccinării impuse de Joe Biden

Autor: Laura Buciu Postat la 07 noiembrie 2021 31 afişări

O Curtea Federală de Apel din SUA suspendă obligativitatea vaccinării impuse de Joe Biden

O Curte Federală de Apel din SUA suspendă obligativitatea vaccinării în companiile cu cel puţin 100 de angajaţi, impuse de preşedintele Joe Biden

O Curte Federală de Apel a emis sâmbătă o decizie de suspendare a obligativităţii vaccinării, impuse de preşedintele Joe Biden pentru companiile americane cu cel puţin 100 de angajaţi, scrie Reuters.

Curtea a invocat „grave probleme statutare şi constituţionale”.

Măsura ar fi trebuit să se aplice din 4 ianuarie 2022 şi prevedea ca angajaţii din companiile cu cel puţin 100 de lucrători să fie vaccinaţi sau să fie testaţi săptămânal.

În medie, aproximativ 1.100 de americani mor zilnic din cauza COVID-19, majoritatea nevaccinaţi. COVID-19 a ucis aproximativ 750.000 de oameni în Statele Unite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
vaccinare,
biden

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.