O conductă magistrală de gaz s-a fisurat la Piteşti. Mii de apartamente au rămas fără gaz

Postat la 23 mai 2013 29 afişări

Mii de apartamente din patru cartiere din Piteşti au rămas fără gaz metan, joi, după de o conductă magistrală s-a fisurat, reprezentanţii ISU Argeş spunând că nu există pericol de explozie, însă strada unde a avut loc incidentul a fost închisă pentru a se putea interveni la repararea conductei.

O conductă magistrală de gaz s-a fisurat la Piteşti. Mii de apartamente au rămas fără gaz

 Incidentul a fost anunţat de către un vânzător de ziare, care a observat că dintr-o groapă în care se adunase apă în urma ploii din cursul nopţii de miercuri spre joi ies bulbuci, iar în zonă mirosea a mercaptan.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, nu există pericol de explozie, dar accesul în zonă a fost blocat, strada respectivă, aflată în centrul oraşului, fiind închisă pentru a se putea interveni la reparaţia conductei, iar traficul a fost deviat.

"Am fost solicitaţi la o conductă pentru asigurarea măsurilor de siguranţă, zona a fost balizată, urmând ca cei de la Distrigaz să remedieze defecţiunea. Conducta a fost închisă la ambele capete, vor fi evacuate gazele şi se va începe reparaţia. Nu mai este pericol de explozie", a declarat plutonierul major Marian Drăguţ de la ISU Argeş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-conducta-magistrala-de-gaz-s-a-fisurat-la-pitesti-mii-de-apartamente-au-ramas-fara-gaz-10896007
10896007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.