O companie fondată de un român, partener într-un program destinat susţinerii afacerilor locale în tranziţia către digitalizare

Autor: Andra Stroe Postat la 11 ianuarie 2021 38 afişări

O companie fondată de un român, partener într-un program destinat susţinerii afacerilor locale în tranziţia către digitalizare

Compania românească Retargeting.biz devine partenerul Mastercard în Grecia în cadrul programului Digital Doors, ce se va desfăşura în cursul anului 2021, iniţiativă prin care se doreşte susţinerea businessurilor locale în tranziţia acestora către digitalizare şi mediul online.

Prezent pe piaţa din Grecia din 2019, Retargeting.biz a fost selectat de Mastercard să participe alături de o serie de parteneri (platforme e-commerce, de marketing şi alte servicii conexe industriei e-commerce) în cadrul programului Digital Doors şi împreună să ofere suport, instrumente şi facilităţi businessurilor care au nevoie să se lanseze în online pentru a se adapta schimbării comportamentului de cumpărare al clienţilor şi situaţiei actuale generate de pandemia COVID-19.

În cadrul programului, compania oferă posibilitatea companiilor greceşti să acceseze servicii de marketing automatizat dintr-o singură platformă, cu accent pe creşterea ratei de conversie şi a vânzarilor şi eficientizarea resurselor umane.

Retargeting.biz este prezent pe 4 pieţe europene, respectiv România, Bulgaria, Grecia şi Ungaria. Compania s-a lansat în Grecia în urmă cu doi ani şi deţine un birou în Atena. În privinţa portofoliului de clienţi de pe piaţa grecească, compania estimează o creştere de peste 150% până la finalul anului 2021.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
companie,
program

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.