O companie din portofoliul Edenred lansează prima platformă de rezervări turistice care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanţă

Autor: Andra Stroe Postat la 23 iulie 2020 127 afişări

O companie din portofoliul Edenred lansează prima platformă de rezervări turistice care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanţă

BenefitOnline lansează BenefitBooking.ro, prima platformă de rezervări turistice care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanţă pentru toate cele 13.500 de unităţi de cazare listate. În premieră, prin BenefitBooking.ro, turiştii pot cumpăra vacanţe în România inclusiv la hotelurile şi pensiunile care altfel nu acceptă plata cu vouchere de vacanţă în mod direct la locaţie.

Platforma digitală poate fi accesată de toţi beneficiarii de carduri de vouchere de vacanţă, de la toţi emitenţii din România. Pentru a avea acces în platforma de rezervări turistice, utilizatorii nu trebuie să primească neapărat beneficii flexibile prin BenefitOnline, BenefitBooking.ro fiind un produs de sine stătător.

„Beneficiarii de carduri de vouchere de vacanţă plătesc cu acestea direct în platformă vacanţele rezervate, iar BenefitBooking.ro, prin agenţia proprie de turism, achită, mai departe, unităţilor hoteliere, generându-le, astfel, venituri suplimentare”, explică Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro. 

Turiştii care cumpără vacanţe prin intermediul BenefitBooking.ro au acces la peste 13.500 de unităţi de cazare în România listate pe cea mai mare platformă de rezervări online din lume, Booking.com.

În prezent, aproximativ 800.000 angajaţi români primesc vouchere de vacanţă de la angajatori, atât din mediul privat, cât şi de stat. Voucherele de vacanţă sunt deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale, în limita a 6 salarii de bază minime brute pentru fiecare angajat, şi pot fi acordate de companii care au înregistrat profit sau venit în anul financiar anterior. În ceea ce priveşte personalul plătit din fonduri publice, acesta primeşte anual vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare angajat.  

Începând cu 30 martie 2020, ca măsură de prevenţie în contextul pandemiei de COVID-19, voucherele de vacanţă pot fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG Nr. 35/2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
platforma,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.