O companie din piaţa serviciilor de curierat deschide un nou depozit în apropierea Capitalei, parte a unui proiect de investiţii de 7,4 milioane de euro

Autor: Andra Stroe Postat la 26 noiembrie 2020 50 afişări

O companie din piaţa serviciilor de curierat deschide un nou depozit în apropierea Capitalei, parte a unui proiect de investiţii de 7,4 milioane de euro

Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat din România, a anunţat inaugurarea celui de-al doilea depozit din apropierea Bucureştiului, în Dragomireşti-Deal (Ilfov). Noul depozit face parte dintr-un proiect de investiţii de 7,4 milioane de euro şi va dubla capacitatea de sortare în Bucureşti, oferind posibilitatea de a procesa 20.000 de piese pe oră.

„Creşterea continuă a pieţei din ultimii ani, dar şi noul context, care a generat un salt uriaş în piaţa de e-commerce, sunt principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în construirea unui nou depozit.”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Noul depozit a generat peste 250 de locuri de muncă. Cargus a anunţat recent investiţii majore într-un nou centru de sortare în Timişoara, dar şi o campanie de angajare pentru 1.000 de noi posturi, echipa companiei numărând, în prezent, 5.000 de angajaţi şi parteneri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
depozit,
curierat,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.