O companie de asigurări românească, suspectată în Italia de fraudă fiscală

Postat la 18 octombrie 2012 21 afişări

O companie de asigurări din România, controlată de un om de afaceri italian, este suspectată de autorităţile din Italia că ar fi acumulat în ultimii 5 ani venituri nedeclarate în valoare de 75 de milioane de euro.

Agenţii Gărzii Financiare din Veneţia au depistat venituri nedeclarate de 75 de milioane de euro la sucursala italiană a companiei de asigurări City Insurance, informează pagina online a agenţiei ANSA. Firma este anchetată de asemenea, în Veneţia şi Cagliari, pentru presupuse fapte ilegale legate de participarea la licitaţii organizate de companii publice din sectorul sănătăţii, potrivit presei italiene. Astfel, compania înregistrată în România, nerezidentă în Italia, ar fi obţinut în ultimii doi ani, prin mai multe firme intermediare, venituri din asigurări în regiunea Campania.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
frauda,
asigurari,
autoritati
/actualitate/o-companie-de-asigurari-romaneasca-suspectata-in-italia-de-frauda-fiscala-10237809
10237809
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.