O bancă din România lansează un nou tip de credit: fără adeveriţă de venit sau garanţie imobiliară

Postat la 20 aprilie 2017 172 afişări

O bancă din România lansează un nou tip de credit: fără adeveriţă de venit sau garanţie imobiliară

Banca Românească lansează  un nou tip de credit  numit Creditul FIT. Pentru acestuia nu se percepe comision de analiză, nu se solicit adeverinţă de venit sau alte documente (în cazul salariaţilor/pensionarilor) şi nu sunt necesare garanţii imobiliare sau justificarea destinaţiei creditului.

Produsul poate fi folosit şi pentru refinanţare. Clientul primeşte răspuns pe loc cu privire la suma maximă ce poate fi obţinută. Suma maximă ce poate fi obţinută se bazează pe un calcul estimativ folosind datele declarate in cererea de credit.

Suma minimă împrumutată este de 1.000 RON, suma maximă este 110.000 RON, iar perioada maximă este de 5 ani, respectiv 10 ani, dacă se refinanţează credite acordate înainte de 28.10.2011.

“Creditul FIT, completează linia de produse şi servicii lansate încă din anul 2016 prin care Banca pune la dispoziţia clienţilor produse financiare simple, transparente”, spune Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Românească.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
credit,
banca,
lansare,
imobiliare,
venit,
garantie,
romania,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.