Numarul persoanelor care muncesc la negru in Capitala, de sase ori mai mare fata de 2010

Postat la 07 aprilie 2011 10 afişări

Numarul persoanelor depistate ca muncesc la negru in Capitala a crescut de peste sase ori in primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeasi perioada din 2010, de la 124 la 820, a declarat miercuri, inspectorul sef de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti, Constantin Bujor.

Inspectorul sef de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Bucuresti a spus ca in primul trimestru din 2011 au fost depistate 820 de persoane care munceau fara sa aiba incheiat contractul individual de munca, in timp ce anul trecut, in acelasi interval au fost identificate doar 124 de cazuri. Constantin Bujor a explicat ca aceasta crestere este atat urmarea intensificarii actiunilor de control ale ITM, cat si a situatiei economice a tarii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/numarul-persoanelor-care-muncesc-la-negru-in-capitala-de-sase-ori-mai-mare-fata-de-2010-8135725
8135725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.