Nu sunt bani? Două Ferrari şi un Lamborghini au fost înmatriculate în ianuarie

Autor: Bogdan Alecu Postat la 11 februarie 2013 19 afişări

Înmatriculările de automobile de lux au „explo­dat“ la nivelul lunii ianuarie, aproape 40 de maşini exclusiviste fiind înregistrate luna trecută, potrivit statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Înmatriculările de automobile de lux au "explo­dat" la nivelul lunii ianuarie, aproape 40 de maşini exclusiviste fiind înregistrate luna trecută, potrivit statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). În anii anteriori în ianuarie se înmatriculau cel mult SUV-uri de lux, dar nu şi automobile supersport precum Ferrari sau Lamborghini. Luna trecută s-au înmatriculat pe piaţa locală două au­to­mobile Ferrari, dintre care un coupe-cabriolet California în valoare de peste 200.000 de euro, dar şi un 458 Challenge în valoare de 260.000 de euro, automobil care însă teoretic este omologat doar pentru circuit, nu şi pentru drumurile publice. Lista automobilelor exotice este completată de un Lam­borghini Aventador, cel mai puternic model al con­structo­rului italian şi care are un preţ de peste 250.000 de euro, dar şi de două automobile Bentley, dintre care unul cabriolet.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
automobile,
Ferrari,
Lamborghini
/actualitate/nu-sunt-bani-doua-ferrari-si-un-lamborghini-au-fost-inmatriculate-in-ianuarie-10555407
10555407
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.