Nu le-a ajuns dezastrul politic de la urne. „Zeul“ PDL s-a prăbuşit sâmbătă de pe piedestal

Autor: Iulian Anghel Postat la 25 martie 2013 9 afişări

PDL arde etapele şi la mai puţin de un an de la pierderea puterii se pregăteşte să devină istorie. Pentru PDL nu a fost de ajuns dezastrul politic de la urne. După ce preşedintele Traian Băsescu a spus, textual, “adio” PDL, partidul este în pragul scindării. Victoria lui Vasile Blaga în faţa Elenei Udrea la Conve

Nu le-a ajuns dezastrul politic de la urne. „Zeul“ PDL s-a prăbuşit sâmbătă de pe piedestal

PDL arde etapele şi la mai puţin de un an de la pierderea puterii se pregăteşte să devină istorie. Pentru PDL nu a fost de ajuns dezastrul politic de la urne. După ce preşedintele Traian Băsescu a spus, textual, “adio” PDL, partidul este în pragul scindării. Victoria lui Vasile Blaga în faţa Elenei Udrea la Convenţia de sâmbătă unde a fost aleasă o nouă conducere, la un vot destul de strâns – 2.344 de voturi la 2.014 voturi - nu a adus nicio clarificare în sânul fostului partid de guvernământ. Dimpotrivă. Traian Băsescu a anunţat că se desparte de PDL după ce protejata sa Elena Udrea a pierdut. Dar de pierdut nu a pierdut în primul rând Udrea, ci chiar Traian Băsescu, care nu a mai putut influenţa jocul, deşi s-a implicat direct. PDL se putea mângâia, până săptămâna trecută, cu ideea că este principalul partid de opoziţie, după pierderea alegerilor. Dacă se rupe, nu va mai însemna nici atât. Va fi o pradă uşoară pentru PNL care se vede, astfel, principalul partid ce aleargă pe culoarul de dreapta al politicii.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nu-le-a-ajuns-dezastrul-politic-de-la-urne-zeul-pdl-s-a-prabusit-sambata-de-pe-piedestal-10689307
10689307
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.