"Nu am crezut că poate fi atât de simplu să faci livrări într-un hipermarket”, spune un producător român de mere

Autor: Ioana Mihai Postat la 03 noiembrie 2011 57 afişări

De vânzare: 200 de tone de mere româneşti la mai puţin de 2 lei pe kg. Între 3 şi 6 noiembrie, în cele 25 de magazine ale reţelei de hipemarketuri Real se desfăşoară „Târgul de Mere al producătorilor locali”. Cinci soiuri de mere româneşti vor putea fi cumpărate la preţul unic de 1,99 lei/kg.

Acţiunea se înscrie în iniţiativele companiei de a propune consumatorilor produse româneşti, merele din magazine fiind exclusiv din Romania, de la cinci producători din judeţele Bistriţa-Năsăud, Sibiu şi Mureş. În total, 200 de tone de mere au ajuns în magazinele real,- special pentru această acţiune.

"Nu am crezut că poate fi atât de simplu să ajungi să faci livrări directe într-un hipermarket. În toamnă am început colaborarea cu Real şi pot să spun că este primul client căruia nu i-am putut face faţă, volumul comenzilor fiind foarte mare. Am învăţat că în activitatea de pomicultor nu există să nu ai succes, dacă ai fructe bune şi pot spune că deşi activeăm pe o piaţă unde avem concurenţi internaţionali puternici, noi, producătorii români, am început să câştigăm din ce în ce mai multă notorietate şi cotă de piaţă. Oamenii caută mere româneşti. Am livrat pentru acest weekend 60 de tone de mere", declara Aurel Onigas, director general SC Pombis, unul dintre producătorii români participantţi la acest târg.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
hipermarket,
producători,
targ,
livrari
/actualitate/nu-am-crezut-ca-poate-fi-atat-de-simplu-sa-faci-livrari-intr-un-hipermarket-spune-un-producator-roman-de-mere-8933193
8933193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.