Noul val de infecţii COVID din Franţa ar trebui să atingă vârful la sfârşitul lunii iulie

Autor: Andreea Tobias Postat la 30 iunie 2022 177 afişări

Noul val de infecţii COVID-19 din Franţa, alimentat de variantele noi ale bolii, ar trebui să atingă punctul culminant spre sfârşitul lunii iulie, a declarat joi Jean-Francois Delfraissy, principalul consilier ştiinţific al guvernului francez.

Noul val de infecţii COVID din Franţa ar trebui să atingă vârful la sfârşitul lunii iulie

`Vârful nu este încă aici, acest vârf al infecţiilor va fi probabil pentru sfârşitul lunii iulie", a declarat Delfraissy pentru postul de radio RTL, conform Reuters.

"Apoi, varianta BA.5 va reapărea, dacă nu va fi depăşită de o altă variantă ...în toamnă", a adăugat el.

Franţa a raportat noi 124.724 de infecţii cu coronavirus în ultimele 24 de ore, faţă de 77.967 în urmă cu o săptămână.

De asemenea, guvernul francez a recomandat săptămâna aceasta ca oamenii să înceapă să poarte din nou măşti de protecţie în zonele aglomerate, în special în transportul public, pentru a contracara ultima creştere a numărului de cazuri de COVID.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franţa,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.