Noul iPad, lansat de Apple. Care sunt caracteristicile şi preţurile noii tablete. Când va apărea în România

Postat la 08 martie 2012 27 afişări

Grupul american Apple a prezentat miercuri a treia versiune a tabletei iPad, care are o calitate mai bună a ecranului, un procesor cu patru nuclee şi o cameră foto de 5 MP. Oficialii Apple s-au referit la noul produs folosind doar sintagma "THE NEW IPAD" (NOUL IPAD), nu iPad 3 sau iPad HD, aşa cum aşteptau unii specialişti din domeniul IT.

Versiuni şi preţuri: 499 $ pentru 16 GB, 599 $ pentru 32 GB şi 699 $ pentru 64 GB. Versiunile 4G costă cu aproximativ 130 de dolari mai mult.

Noua tabletă va fi pusă în vânzare începând cu 16 martie . Preţul tabletelor iPad din generaţiile precedente urmează să scadă.

Statele Unite, Franţa, Canada şi Germania figurează printre primele ţări unde va apărea noul iPad. În România, noul iPad va ajunge pe 23 martie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPad 3,
lansare,
Apple
/actualitate/noul-ipad-lansat-de-apple-care-sunt-caracteristicile-si-preturile-noii-tablete-cand-va-aparea-in-romania-9379916
9379916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.