Noul erou al Americii: Vecinul celor trei femei răpite a devenit favoritul americanilor

Postat la 08 mai 2013 13 afişări

Charles Ramsey, vecinul care le-a eliberat pe cele trei tinere răpite la Cleveland (Ohio, nord), a devenit marţi, cu accentul său plin de umor şi fraze-şoc, favoritul presei şi navigatorilor pe Internet americani.

Noul erou al Americii: Vecinul celor trei femei răpite a devenit favoritul americanilor

 Charles Ramsey este "noul erou al Americii", rezumă site-ul de ştiri TheDC.com, în timp ce înregistrări video cu el, în care îşi povesteşte isprava, au fost văzute de sute de mii de ori pe YouTube şi distribuite pe Twitter sau pe Yahoo.

Bărbatul de culoare, în vârstă de aproximativ 40 de ani, locuieşte chiar lângă casa în care au fost sechestrate cele trei tinere şi, răspunzând la solicitarea uneia dintre ele, a reuşit să le elibereze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
americani,
favorit,
america,
erou,
femei,
eliberare
/actualitate/noul-erou-al-americii-vecinul-celor-trei-femei-rapite-a-devenit-favoritul-americanilor-10860947
10860947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.