Noul director executiv Tarom: Nu există nicio şansă de rentabilizare a companiei în acest an. Sperăm pentru anul viitor

Postat la 25 iunie 2013 47 afişări

Nicolae Demetriade, care a fost numit vineri în funcţia de director executiv al Tarom de către Consiliul de Administraţie, a declarat agenţiei MEDIAFAX că nu există nicio şansă ca operatorul aerian să fie rentabilizat în 2013, dar speră ca acest lucru să se întâmple anul viitor.

Noul director executiv Tarom: Nu există nicio şansă de rentabilizare a companiei în acest an. Sperăm pentru anul viitor

 "Am fost împuternicit în această funcţie pentru a urgenta implementarea planului de management. Ţinta este să rentabilizăm compania mai repede decât este prevăzut în planul de management, adică sfârşitul anului 2015. Nu există nicio şansă pentru rentabilizarea companiei în acest an, însă sperăm să se întâmple la sfârşitul anului viitor", a declarat agenţiei MEDIAFAX Nicolae Demetriade, care ocupă şi poziţia de membru în Consiliul de Administraţie.

El a spus că în aviaţie nu există "arme secrete", ci un efort permanent şi disciplină.

Demetriade a afirmat că va colabora cu directorul general al Tarom, belgianul Christian Edouard Heinzmann, care are un mandat de patru ani. Heinzmann a fost numit în noiembrie la conducerea operatorului aerian naţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-director-executiv-tarom-nu-exista-nicio-sansa-de-rentabilizare-a-companiei-in-acest-an-speram-pentru-anul-viitor-11017049
11017049
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.