Noul director de marketing al Orange România este croatul Stjepan Udovicic

Postat la 18 decembrie 2012 43 afişări

Orange România, numărul unu pe piaţa locală de comunicaţii, l-a numit pe croatul Stjepan Udovicic (foto) în calitate de director de marketing, a anunţat compania.

El a fost director de marketing în pieţe de telecom diferite şi competitive, când a lucrat pentru Mobily, a doua companie de telecom din Regatul Arabiei Saudite, şi pentru operatorul Axis 3G din Indonezia, într-o piaţă de 240 de milioane de oameni cu 11 operatori, potrivit datelor comunicate de Orange. "În afară de experienţa sa în marketing, Stjepan a deţinut şi alte poziţii manageriale în cadrul T-mobile Croaţia, Oracle şi alte câteva companii comerciale şi de servicii de internet din Croaţia şi Slovenia. În noua sa calitate, Stjepan va conduce activitatea echipei de marketing Orange România, având ca obiectiv creşterea satisfacţiei clienţilor Orange, lansarea de noi servicii pe piaţă şi creionarea unor noi oferte atât pentru abonamentele dedicate clienţilor rezidenţiali şi business, cât şi pentru segmentul PrePay.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-director-de-marketing-al-orange-romania-este-croatul-stjepan-udovicic-10398754
10398754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.