Noul director al Aeroportului "Henri Coandă" este Cornel Poteraşu. El fusese demis în august

Postat la 02 ianuarie 2013 23 afişări

Noul director al Aeroportului "Henri Coandă" este Cornel Poteraşu, destituit în 31 august în urma scandalul izbucnit după uciderea studentei japoneze, a declarat ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, afirmând că Poteraşu nu a avut nicio vină întrucât paza aeroportului era asigurată de MAI.

Relu Fenechiu a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că directorul Aeroportului "Henri Coandă, Cristinel Smadu, susţinut de PC, a fost schimbat din funcţie, în locul acestuia fiind numit Cornel Poteraşu, membru PNL, destituit în urma scandalului privind taximetria ilegală de la aeroport, generat de uciderea studentei japoneze. "Am făcut schimbarea la Aeroportul Otopeni chiar în prima zi când m-am dus la minister. Totul s-a făcut cu acordul părţilor", a precizat Fenechiu. Întrebat de ce a revenit în funcţie Poteraşu, care fusese demis din cauza problemei taximetriei ilegale de pe aeroport, Fenechiu a afirmat: "Poteraşu nu a fost implicat în acel incident. Paza o asigură MAI. Până la proba contrarie, am încredere în Poteraşu".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
otopeni,
conducere,
aeroport,
poterasu
/actualitate/noul-director-al-aeroportului-henri-coanda-este-cornel-poterasu-el-fusese-demis-in-august-10423041
10423041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.