LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Nouă localităţi din judeţul Timiş intră în carantină

Autor: Dorin Oancea Postat la 04 noiembrie 2020 237 afişări

Institutul Naţional de Sănătate Publică a transmis miercuri avizul pentru propunerile DSP Timiş privind carantinarea localităţilor Ghiroda, Dudeştii Noi, Dumbrăviţa, Găvojdia, Becicherecu Mic, Fibiş, Foeni, Giroc şi Pesac, din judeţul Timiş.

Nouă localităţi din judeţul Timiş intră în carantină

Având în vedere creşterea ratei de infectare la nivelul respectivelor localităţi din judeţul Timiş, în urma evaluărilor analizei de risc la nivelul acestora, Direcţia de Sănătate Publică Timiş a transmis Institutului Naţional de Sănătate Publică propuneri de carantinare.

În cursul zilei de miercuri se va întruni Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a lua hotărâri prinvind carantinarea celor 9 localităţi, care vor fi trimise CNSU pentru a fi aprobate de Comandantul Acţiunii şi publicate în Monitorul Oficial.

Măsura de carantinare va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial al României.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timiş,
carantină,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.