Nostalgia trecutului! Aproape 40% din romani traiesc mai rau decat pe vremea lui Ceausescu!

Postat la 15 iulie 2010 47 afişări

La 20 de ani de la caderea comunismului, doar o treime dintre romani declara ca traiesc mai bine ca pe vremea lui Ceausescu. Mai mult, aproape 40% spun ca traiesc mai rau, in timp ce mai putin de un sfert o duc la fel.

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), 45% din romani sustin ca actuala criza economica va dura mai mult de trei ani si peste 50% nu cred ca vreun partid politic ar putea sa mai scoata tara din criza.

Studiul mai releva si faptul ca aproape jumatate din romani regreta caderea comunismului si 54% sustin ca oamenii, in general, traiesc mai rau decat inainte de 1989.

Mai multe amanunte pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
social,
venit,
viata,
studiu
/actualitate/nostalgia-trecutului-aproape-40-din-romani-traiesc-mai-rau-decat-pe-vremea-lui-ceausescu-6562616
6562616
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.