Norul de cenusa traverseaza Romania. Spatiul aerian este inchis

Postat la 17 aprilie 2010 14 afişări

Guvernul a decis ca intregul spatiu aerian pe teritoriul Romaniei sa fie inchis incepand de sambata, ora 18.00, pana cel putin duminica, la ora 12.00.

Conform datelor prezentate, sambata, de catre comitetul pentru situatii de urgenta constituit la Guvern, norul de cenusa vulcanica va acoperi intregul teritoriu la ora 21.00, la o altitudine de 6.000-10.000 metri, dar pana duminica, la ora 21.00, nu exista riscul unor depuneri la sol sau concentratii de cenusa vulcanica in aer. Duminica, la ora 21.00, prognoza va fi reactualizata.

"Dacă alte tari din vestul Europei vor fi poluate, atunci exista posibilitatea ca si in Romania sa ajunga aer poluat", a spus premierul Emil Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
nor,
aeroporturi,
inchidere,
zboruri,
anulare
/actualitate/norul-de-cenusa-traverseaza-romania-spatiul-aerian-este-inchis-5925031
5925031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.