Nokia şi BlackBerry se bat pe clienţii corporate, în bătălia pentru locul 3 pe piaţa smartphone

Postat la 27 februarie 2013 15 afişări

Fostul lider al pieţei telefoanelor mobile Nokia şi-a schimbat priorităţile, nereuşind să ajungă din urmă Samsung şi Apple pe piaţa smartphone-urilor, şi "a pus tunurile" pe un alt producător aflat în dificultate, compania canadiană BlackBerry.

Grupul finlandez Nokia pariază că parteneriatul cu Microsoft, cel mai mare producător de software şi operator de servicii destinate companiilor, va ajuta smartphone-urile echipate cu Windows Phone să acapareze piaţa corporate, care preferă în mod tradiţional terminalele BlackBerry, potrivit unei analize Bloomberg.

Smartphone-urile Nokia Lumia, inclusiv cele două noi modele prezentate în aceste zile la Mobile World Congress, Barcelona, sunt echipate de producător cu Microsoft Excel, Word şi PowerPoint, cele mai populare platforme software din categoria lor.

Lupta pentru locul al treilea pe piaţa smartphone-urilor ar putea depinde în mare măsură de rezultatul duelului de pe segmentul telefoanelor şi serviciilor destinate companiilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nokia,
BlackBerry,
smartphone
/actualitate/nokia-si-blackberry-se-bat-pe-clientii-corporate-in-batalia-pentru-locul-3-pe-piata-smartphone-10607860
10607860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.