Noi restricţii în Capitală, anunţate în mai puţin de 24 de ore: Se închid alte spaţii, după restaurante şi cafenele

Postat la 07 octombrie 2020 671 afişări

Noi restricţii în Capitală, anunţate în mai puţin de 24 de ore: Se închid alte spaţii, după restaurante şi cafenele

Prefectul Capitalei a anunţat că în Bucureşti se închid de miercuri şi barurile, cluburile şi discotecile, spaţii care nu erau incluse în decizia iniţială. „Dacă rata de infectare ajunge la 3 se vor lua măsuri extreme”, a spus prefectul Gheorghe Cojan.

„Barurile, cluburile şi discotecile nu erau incluse în decizia iniţială, drept care prima decizie vizează închiderea acestora. S-a emis propunerea de interzicere a jocurilor de noroc, cu excepţia pariurilor şi a loteriilor unde se eliberează bilet”, a anunţat prefectul Capitalei.

Gheorghe Cojanu a declarat, miercuri, că masca de protecţie va fi obligatorie la o distanţă de 50 de metri de şcoli.

„Au fost sesizări de la cetăţeni care stau foarte aproape de şcoli. Ne-am gândit şi la copii, şi la părinţii lor că totuşi distanţa de 100 de metri impusă şi în alte judeţe este prea mare. Ei vor să aplice masca pe nas şi gură la o distanţă mai mică. Astfel, Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât ca această distanţă să fie micşorată la 50 de metri”, a spus Cojanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
spatii,
cafenele

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.