Noi reduceri oferite de operatorul aerian low-cost Wizz Air

Autor: Ioana Matei Postat la 31 octombrie 2018 207 afişări

Noi reduceri oferite de operatorul aerian low-cost Wizz Air

Operatorul aerian low-cost Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, a anunţat o reducere de 20% pentru zborurile spre Israel, într-un comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Promoţia este valabilă astăzi pentru rezervările noi către rutele spre Tel Aviv şi Eilat (Ovda), iar călătoria trebuie efectuată până pe 16 decembrie 2018.

Primul zbor din România spre Israel a decolat în 2013 şi de atunci peste 410.000 de pasageri au călătorit între cele două ţări de pe şase aeroporturi locale: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Sibiu, Timişoara.

Reducerea de 20% se aplică tarifelor, incluzând taxele şi costurile obligatorii, dar excluzând taxa de administrare. Această promoţie este valabilă pe 31 octombrie, de la ora 00:00 la ora 23:59, ora Europei Centrale şi de Est. Preţul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuaţi toate călătoriile până pe 16 decembrie 2018. Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi pentru orice rută către şi din Israel.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.