Noi membri în CA al CFR Marfă: doi ingineri, doi economişti şi un jurist

Autor: Ioan Dornescu Postat la 22 februarie 2013 181 afişări

Ministrul transporturilor Relu Fenechiu a anunţat ieri noua conducere a CFR Marfă, formată din economişti, ingineri şi jurişti, despre care a spus că nu vor avea contribuţii directe în privatizare, dar ar trebui „să mai repare ceea ce se mai poate repara“ în activitatea companiei.

Ministrul transporturilor Relu Fenechiu a anunţat ieri noua conducere a CFR Marfă, formată din economişti, ingineri şi jurişti, despre care a spus că nu vor avea contribuţii directe în privatizare, dar ar trebui "să mai repare ceea ce se mai poate repara" în activitatea companiei. Preşedintele consiliului de administraţie este Aysun Mustafa (economist şi bancher), iar directorul general este Alexandru Dragoş Drăghici (jurist), cu experienţă în managementul unor companii naţionale şi multinaţionale. Ceilalţi administratori sunt Liviu Radu (inginer), Bogdan Constantinescu (economist), Dan Constantinescu (inginer), Ionuţ Georgescu (jurist) şi Dan Belcea (economist), potrivit datelor anunţate de reprezentanţii Ministerului Transporturilor. Fenechiu a precizat că nu îi cunoaşte personal pe membrii din noua conducere a companiei, aceştia fiind selectaţi după CV, dar că managerii vor avea o activitate grea, complexă şi foarte multă muncă.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CFR Marfă,
conducere
/actualitate/noi-membri-in-ca-al-cfr-marfa-doi-ingineri-doi-economisti-si-un-jurist-10586979
10586979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.