Noi greve in Egipt, in timp ce manifestatiile impotriva regimului lui Hosni Mubarak continua

Postat la 10 februarie 2011 6 afişări

Mii de lucratori egipteni au intrat in greva joi pentru a cere salarii mai mari, sporind astfel presiunile asupra Guvernului, in conditiile unor manifestatii masive pentru demisia presedintelui Hosni Mubarak, relateaza CNN.

Diverse agentii au lansat greve in intreaga tara, incluzand angajati din industria petroliera, feroviara si de telecomunicatii. Aproximativ 2.000 de persoane au intrat in greva in sectorul petrolier, solicitand cresterea remuneratiei si transparenta in ceea ce priveste salariile directorilor, a declarat Hamdi Abdel-Aziz, purtator de cuvant al Ministerului Petrolului. Angajatii din cadrul Consiliului Feroviar National au solicitat incheierea de contracte de munca pe termen mai lung, unii dintre ei neprezentandu-se la lucru joi, a afirmat Mostafa Qinawi, directorul acestui consiliu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
egipt,
greve,
protest,
regim,
Mubarak
/actualitate/noi-greve-in-egipt-in-timp-ce-manifestatiile-impotriva-regimului-lui-hosni-mubarak-continua-7973757
7973757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.