Noi ACUZAŢII la adresa Sanador: O femeie A MURIT după ce ar fi fost diagnosticată GREŞIT de trei ori

Postat la 26 octombrie 2018 282 afişări

Trei fraţi acuză că mama lor a fost diagnosticată greşit de trei ori într-un spital privat, ceea ce i-a afectat starea de sănătate şi a murit din cauza unui accident vascular cerebral (AVC). Medicii Sanador, clinica unde a fost internată, au replicat că femeia a fost îngrijită corect, iar familia a semnat pentru fiecare gest medical.

Noi ACUZAŢII la adresa Sanador: O femeie A MURIT după ce ar fi fost diagnosticată GREŞIT de trei ori

”Mama a fost aici la un control de rutină. S-a văzut că s-ar putea să facă un AVC şi nu i s-a spus de riscurile acestui AVC. Apoi a făcut AVC, a fost internată aici, a ieşit din AVC şi tot avea dureri, nu se simţea bine. A început în iunie, apoi a făcut AVC în august şi a venit aici de 4 ori. Avea dureri puternice la stomac. I s-a dat de trei ori diagnostic greşit că ar fi avut infecţie la stomac. În final, avea ceva tot de AVC, în sensul că avea o venă înfundată. Acum a fost operată şi ne-a spus că moare.(...) Toţi doctorii, din ce am văzut, sunt incompetenţi. Abia a patra oară au văzut că e blocaj de sânge.(...) O să îi dăm în judecată şi să fim siguri că nu s-a greşit cum s-a greşit la ceilalţi pacienţi, la copil. Vrem să fim sigur că nu o să mai treacă oameni prin ce trecem noi,” a declarat Constantin Rotariu, fiul femeii decedate.

Acesta a spus că toate cheltuielile medicale plătite către spitalul Sanador, unde a fost adusă mama lui, se ridică la 30.000 de euro. Fratele său, George Rotariu, afirmă că medicii nu le-au permis să o mute pe mama lor, atunci când au vrut să o ducă la o clinică din străinătate.

”Când am vrut să o mutăm, nu ne-au lăsat, pentru că riscă să moară pe drum. Am fost internaţi de trei ori într-o săptămâna, iar a patra oară, mama arăta foarte rău, şi-au dat seama de asta şi nu ne-au dat acceptul s-o transportăm. Am vrut să o transportăm în Austria. Costurile se ridică la nivel de zeci de mii de euro. Din păcate, plătim pentru nişte servicii ca afară, dar foarte slabe. Poate mai slabe decât cele din spitalele publice din România. O să facem tot ce e necesar să vedem că procedurile au fost efectuate corect, ceea ce noi nu credem, având în vedere că mama a venit pe picioare în spital şi pleacă în mormânt,” a spus tânărul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acuzatii,
deces,
diagnostic,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.