Ninsori si intensificari ale vantului de miercuri seara pana vineri

Postat la 23 februarie 2011 10 afişări

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca de miercuri seara si pana vineri va ninge in cea mai mare parte a tarii, iar in mai multe judete vor avea loc si intensificari ale vantului.

Avertizarea meteorologilor este valabila incepand de miercuri, ora 23.00, si pana vineri la ora 18.00, in acest interval urmand ca ninga temporar in cea mai mare parte a tarii. In noaptea de miercuri spre joi si in prima parte a zilei de joi ninsorile vor fi pe arii mai extinse si izolat mai consistente in Oltenia si in Dobrogea, apoi in special in regiunile din jumatatea de vest. "Va continua sa ninga, local mai abundent, si in zonele de munte", precizeaza ANM.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
ninsori,
intensificari,
vant,
ANM
/actualitate/ninsori-si-intensificari-ale-vantului-de-miercuri-seara-pana-vineri-8006357
8006357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.