Ninsoare si vant in toata tara, de vineri seara pana duminica

Postat la 21 ianuarie 2011 12 afişări

Meteorologii anunta ca de vineri seara si pana duminica seara va ninge in toata tara, mai abundent in jumatatea sudica. In noaptea de sambata spre duminica si pe parcursul zilei de duminica, in est si sud-est vantul va avea intensificari, viscolind temporar zapada.

"In intervalul 21 ianuarie, ora 18.00 - 23 ianuarie, ora 23.00 va ninge in toata tara, mai abundent in jumatatea sudica. In zona litoralului, iar la inceputul intervalului si in Baragan si in Dobrogea continentala, precipitatiile vor fi predominant sub forma de ploaie, izolat insemnate cantitativ", se arata in informarea transmisa, vineri, de Administratia Nationala de Meteorologie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
ninsoare,
vant,
vreme,
iarna
/actualitate/ninsoare-si-vant-in-toata-tara-de-vineri-seara-pana-duminica-7908236
7908236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.