Ninsoare in 12 judete ale tarii. Vezi ce drumuri sunt acoperite cu zapada

Postat la 26 noiembrie 2010 12 afişări

In judetele Prahova, Gorj, Valcea, Hunedoara, Arad, Alba, Bihor, Cluj, Brasov, Sibiu, Mures si Harghita ninge abundent, vineri, dar circulatia se desfasoara fara probleme, politistii verificand in trafic daca masinile de peste 3,5 tone care merg pe drumurile din aceste zone sunt echipate cu lanturi.

Subinspectorul Laurentiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, a declarat, vineri dimineata, pentru MEDIAFAX, ca in prezent ninge in judetele Prahova, Gorj, Valcea, Hunedoara, Arad, Alba, Bihor, Cluj, Brasov, Sibiu, Mures si Harghita, insa nu sunt probleme de trafic, stratul de zapada depus atingand maximum trei centimetri.

Politistii rutieri sunt in trafic si verifica, pe drumurile din aceste judete, dar si pe cele de legatura cu acestea daca masinile mai mari de 3,5 tone sunt echipate cu lanturi, astfel incat sa nu apara probleme de blocaj in trafic, a mai spus Laurentiu Dicu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vreme,
zapada,
ninsori,
drumuri,
trafic
/actualitate/ninsoare-in-12-judete-ale-tarii-vezi-ce-drumuri-sunt-acoperite-cu-zapada-7752736
7752736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.