Nicuşor Dan: Un fapt extraordinar că USR a ajuns a treia forţă politică a României, e un început

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 decembrie 2016 212 afişări

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat duminică seara după închiderea urnelor că este un fapt extraordinar că USR a ajuns a treia forţă politică a României după alegerile din 11 decembrie, caracterizând rezultatul drept ''un început''. 

”E un fapt extraordinar că un partid care a început în luna februarie 2016 este azi a treia forţă politică din România (aplauze - n.r.). Este o victorie a democratiei din România. Pentru prima oară după Revoluţie un partid format din oameni care nu au mai făcut politică intră în Parlament”, a spus Nicuşor Dan.

Liderul USR a ţinut să mulţumească celor care au votat această formaţiune, celor care au donat şi celor care au strâns semnături.

”Mulţumesc celor 350.000 de români care au semnat listele noastre şi sutelor de mii de români care ne-au dat votul azi. Mandatele noastre sunt de fapt ale lor. În 4 ani de mandat nu vom uita cine ne-a trimis în Parlament. Votul de azi e un început. Începând de azi avem mai multă putere şi mai multe resurse. Ne vom lupta cu ilegalităţile, cu abuzurile autorităţilor, împotriva jafului din bani publici. Vom fi partenerul cetăţeanului în relaţia cu autorităţile”, a adăugat Dan.

El a mai spus că ”uşa USR este deschisă oricând” premierului Dacian Cioloş.

Potrivit lui Nicuşor Dan, reprezentanţii USR în secţiile de votare trebuie să rămână vigilenţi până la finalizarea numărării voturilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
USR,
REZULTATE VOT,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.