Nicuşor Dan, conferinţă bruiată de claxoane ale firmei de salubritate din Sectorul 5. Candidatul PNL-USR, împiedicat din nou să susţină declaraţii

Postat la 18 iunie 2020 123 afişări

Nicuşor Dan, conferinţă bruiată de claxoane ale firmei de salubritate din Sectorul 5. Candidatul PNL-USR, împiedicat din nou să susţină declaraţii

Nicuşor Dan a avut din nou dificultăţi să susţină o conferinţă de presă în stradă, de data aceasta într-o zonă din Sectorul 5.

Joi, în timp ce candidatul susţinut de PNL şi USR a început să vorbească, şoferii camioanelor firmei de salubritate din Sectorul 5, inscripţionate cu iniţialele primarului Daniel Florea, au început să claxoneze.

Candidatul susţinut de PNL şi USR pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a organizat, joi, o conferinţă de presă în aer liber, pe o stradă din sectorul 5. În zonă au ajuns camioane ale firmei de salubritate, inscripţionate cu iniţialele lui Daniel Florea.

Utilajele au circulat pe tot parcursul declaraţilor şi au claxonat încercând să acopere vocea acestuia, deşi la scenă asista un poliţist local. Candidatul PNL şi USR a anunţat, la final, că va depune plângere pentru tulburarea ordinii publice.

Nicuşor Dan a justificat că a ales Sectorul 5 pentru declaraţii întrucât pe ordinea de zi a CGMB se afla un PUZ Sector 5. El a explicat că se află lângă o cale ferată din sector care poate fi transformată în metrou de suprafaţă.

Deşi a încercat să ridice vocea pentru a se face auzit, Nicuşor Dan a fost continuu bruiat de claxoanele camioanelor de la firma de salubritate din Sectorul 5. La un moment dat, o autoutilitară cu un tun cu substanţe dezinfectante a trecut şi le-a răspândit peste participanţi.

La finalul conferinţei, Nicuşor Dan a purtat o discuţie cu poliţistul de la Poliţia Locală, care deşi asista la desfăşurarea evenimentelor nu a intervenit pentru a opri vacarmul creat. Poliţistul i-a atras atenţia candidatului PNL-USR că se află pe domeniul public şi că ar trebui să treacă pe trotuar, în timp ce Nicuşor Dan i-a reproşat că nu a intervenit pentru a opri perturbarea ordinii publice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector,
nicusor dan,
sustinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.