Nicuşor Dan anunţă controale masive la terase

Autor: Andreea Tobias Postat la 31 octombrie 2020 31 afişări

Nicuşor Dan anunţă controale masive la terase

Noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă controale masive la terase. Vor fi verificate şi mijloacele de transport, autorităţile urmărind dacă oamenii care intră în Capitală poartă masca de protecţie sau nu. 

Întrebat la Digi24 cum pot fi controlate zonele aglomerate, pentru evitarea răspândirii coronavirusului, Nicuşor Dan a spus că de această chestiune se ocupă Poliţia, Jandarmeria şi Poliţia Locală.

„Am avut aseară o discuţie cu ei şi am înţeles că locurile în care măsurile sunt respectate cel mai puţin sau încălcate cel mai mult sunt terasele care se transformă spre seară în cluburi. Acolo o să intervenim în forţă”, a spus Nicuşor Dan.

Întrebat, de asemenea, cum poate controla mai bine graniţele Bucureştiului, Nicuşor Dan a răspuns că întrebarea trebuie adresată ministrului Sănătăţii.

„Unul din lucrurile pe care o să-l facem cu siguranţă este să controlăm transportul public între Bucureşti şi localităţile învecinate. Vom urmări dacă oamenii poartă mască pe mijloacele de transport”, a spus primarul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
controale,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.