Niculae plănuia să-l preseze pe Geoană cu proteste a mii de oameni, pentru adoptarea unei hotărâri de guvern - INTERCEPTĂRI

Postat la 12 ianuarie 2012 13 afişări

Ioan Niculae plănuia să-l preseze pe Mircea Geoană pentru adoptarea unei hotărâri de guvern, punându-l pe vicepreşedintele CJ Brăila, Bunea Stancu, să-i transmită liderului politic că mii de oameni sunt pregătiţi să vină la Bucureşti să protesteze pentru subvenţii, potrivit unei interceptări.

Procurorii anticorupţie redau, în rechizitoriul prin care Bunea Stancu şi Ioan Niculae au fost deferiţi justiţiei pentru corupţie, obţinut de MEDIAFAX, o interceptare din care reiese că patronul grupului InterAgro îl punea pe vicepreşedintele CJ Brăila să-i spună lui Mircea Geonă că mii de oameni sunt pregătiţi să vină să protesteze la Bucureşti.

Concret, Niculae dorea, în martie 2009, adoptarea de către ministrul agriculturii de la acea vreme, Ilie Sârbu, a unei hotărâri de guvern, pe care oficialul nu o adoptase încă. La momentul discuţiei cu Bunea Stancu, Niculae arată că trebuie să fie purtate discuţii cu Mircea Geoană privind acest aspect şi că lui Geoană trebuie să i se spună că mii de oameni sunt pregătiţi să vină la Bucureşti pentru a protesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Geoană,
Niculae,
hotărâri de guvern
/actualitate/niculae-planuia-sa-l-preseze-pe-geoana-cu-proteste-a-mii-de-oameni-pentru-adoptarea-unei-hotarari-de-guvern-interceptari-9144143
9144143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.