Nicolae Popa se intoarce din nou! Va fi adus in Romania inainte de Pasti

Postat la 08 aprilie 2011 13 afişări

Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul FNI, va fi adus in Romania inainte de Pasti, dupa ce decretul privind extradarea lui a a fost semnat de presedintele Indoneziei, Susilo Bambang Yudhoyono.

Oficiali ai Ministerului Publc, ai Ministerului Justitiei si ai Politiei Romane au discutat mai multe variante pentru preluarea lui Nicolae Popa din Indonezia. Una dintre aceste variante a fost ca doi ofiteri de politie sa-l preia pe Popa in data de 19 aprilie, din Indonezia, si sa ajunga in tara, cu acesta, in 22 aprilie. Ambasada Romaniei la Jakarta a fost informata despre semnarea decretului privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia si a transmis informatia autoritatilor romane de resort, a anuntat, joi, Doris Mircea, director general de comunicare in MAE. Ea a precizat ca MAE are doar rolul de a asigura comunicarea dintre autoritatile competente in acest caz din Indonezia si din Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
popa,
extradare
/actualitate/nicolae-popa-se-intoarce-din-nou-va-fi-adus-in-romania-inainte-de-pasti-8139390
8139390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.