Nicolae Demetriade se întoarce la Tarom

Autor: Dorin Oancea Postat la 09 mai 2013 41 afişări

TAROM anunţă numirea domnului Nicolae Demetriade în Consiliul de Administraţie al companiei, decizie luată în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor din 8 mai, anunţă un comunicat al companiei aeriene.

Nicolae Demetriade se întoarce la Tarom

Numirea noului membru al Consiliului de Administraţie a avut loc în conformitate cu statutul companiei TAROM, care prevede o componenţă de maximum şapte membri în Consiliul de Administraţie.

"Nicolae Demetriade vine cu o bogată experienţă în aviaţie şi o foarte bună cunoaştere a companiei TAROM, fapt care ne consolidează echipa. Este foarte important ca un consiliu de administraţie să aibă o compoziţie diversificată, orice mare companie având membri în consiliul de administraţie din mai multe domenii", a declarat Dan Pascariu, Preşedintele Consiliului de Administraţie TAROM.

Nicolae Demetriade a absolvit Academia de Studii Economice în anul 1970 şi are peste 40 de ani de experienţă în industria de aviaţie şi de turism. A ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul TAROM în perioada 1981-2002, între anii 2001-2002 fiind şi director general al companiei.

Strategia de administrare a companiei TAROM va continua să fie implementată în conformitate cu planul de administrare aprobat şi aflat în desfăşurare, şi care a înregistrat deja rezultate pozitive în primul trimestru al acestui an.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicolae-demetriade-se-intoarce-la-tarom-10867488
10867488
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.