NewYorker: In Romania se fura mult, din orice magazin

Postat la 09 noiembrie 2010 36 afişări

Furturile de produse din magazine reprezinta cea mai mare problema cu care se confrunta NewYorker Romania si totodata un fenomen care afecteaza toate companiile din industria de textile, apreciaza directorul general al retailerului de imbracaminte, Mihai Sindrilaru.

"Furturile din magazine sunt cea mai mare problema a noastra, dar si in general a tuturor producatorilor de textile din Romania, precum si a retailerilor. Incercam sa stopam cat putem, prin diferite sisteme de securitate sau prin diverse metode. Incercam sa introducem cat mai multe, ca sa fim cat mai putin atinsi. Ideea este ca se fura mult in Romania si nu doar la NewYorker, se fura din orice magazin, inclusiv din supermarketuri", a declarat Sindrilaru pentru MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NewYorker,
magazin,
furt
/actualitate/newyorker-in-romania-se-fura-mult-din-orice-magazin-7703141
7703141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.