NEWS ALERT Capitala, în pragul carantinei. Rata infectării în Bucureşti a depăşit 6 la mie

Postat la 23 martie 2021 116 afişări

NEWS ALERT Capitala, în pragul carantinei. Rata infectării în Bucureşti a depăşit 6 la mie

Indicele infectării din Bucureşti a depăşit şase la mie, a anunţat, marţi, prefectul Bucureştiului Alin Stoica, înainte de publicarea datelor oficiale din bilanţul infectărilor cu Sars-CoV-2, de la ora 13.00.

O şedinţă a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă va avea loc marţi, iar o decizie privind o eventuală carantinare va fi luată miercuri, a afirmat Alin Stoica. Prefectul Capitalei va face declaraţii, pe această temă, marţi, la ora 14.00.

Autorităţile încearcă să evite o eventuală carantinare a Capitalei, pentru a nu o bloca economic şi de a nu supune populaţia la noi încercări, a anunţat ieri primarul Capitalei Nicuşor Dan, după o întâlnire cu primarii de sectoare, secretarul de stat Raed Arafat şi premierul Cîţu.

Nicuşor Dan a precizat încă că măsurile de închidere a şcolilor, de închidere a activităţilor economice, sunt măsuri obligatorii emise de autorităţile naţionale, iar autorităţile locale doar se conformează.

Printre măsurile pregătite pentru a evita o carantină în Bucureşti se află şi o monitorizare mai atentă a centrelor comerciale. „Ne gândim la introducerea unei măsuri suplimentare”, a precizat, marţi, Ciprian Ciucu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
capitala,
infectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.