Nestlé angajează 20.000 de tineri

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2013 124 afişări

20.000 de tineri ar putea să îşi găsească un loc de muncă în următorii trei ani datorită unui program lansat de Nestlé la nivel european. Iniţiativa “Nestlé în Europa” îşi propune să asigure mii de poziţii pentru începători şi stagiari până în 2016.

Nestlé angajează 20.000 de tineri

Nestlé îşi va încuraja furnizorii din Europa să asigure locuri de muncă şi stagii de practică pentru tinerii aflaţi la începutul carierei. Detaliile programului vor fi anunţate în luna septembrie.

Printre investiţiile recente ale  Nestlé se numără o nouă fabrică Nescafé Dolce Gusto în oraşul german Schwerin, extinderea fabricii Davigel a diviziei Nestlé Professional din Noyal-Pontivy, Franţa, şi instalarea unor noi linii de producţie în fabrica Nescafé Dolce Gusto din Girona, Spania, pentru dublarea capacităţii de producţie a capsulelor de cafea.

În cadrul acestei iniţiative, tinerii vor avea posibilitatea de a îndeplini diferite roluri, în toate liniile de activitate şi la toate nivelurile companiei – de la operatori în secţiile din fabrică la asistenţi de vânzări şi management.

În trimestrul I al anului 2013, rata şomajului în rândul tinerilor români cu vârsta de până la 24 de ani a atins nivelul de 23.8%. În acest context, Nestlé va desfăşura în România workshop-uri şi traininguri adresate studenţilor din  ţară, precum şi sesiuni de coaching şi mentorat din partea reprezentanţilor Nestlé. Astfel, începând cu luna iunie 2013, programul Care & Share va include sesiuni interactive şi dezbateri în facultăţi, consilierea studenţilor privind aptitudinile pe care le pot dezvolta din punct de vedere profesional, precum şi discuţii cu reprezentanţii Nestlé din România pentru a prezenta oportunităţile de angajare în cadrul companie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nestl-angajeaza-20-000-de-tineri-11041707
11041707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.