NEPI a atras 45 milioane euro pentru Mega Mall şi preluarea integrală proiectului de la Vulcan

Postat la 10 septembrie 2013 53 afişări

Fondul sud-african NEPI, unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa imobiliară românească, a atras aproximativ 45 milioane euro printr-o majorare de capital, cu 29% peste suma vizată, banii fiind destinaţi dezvoltării Mega Mall şi preluării integrale a centrului comercial de pe platforma Vulcan.

NEPI a atras 45 milioane euro pentru Mega Mall şi preluarea integrală proiectului de la Vulcan

 Banii au fost atraşi printr-o majorare de capital, acţiunile fiind vândute printr-o tranzacţie rapidă (accelerated book build), începută luni dimineaţă şi care a avut o valoare programată de aproximativ 35 milioane euro.

"NEPI a încheiat oferta ABB anunţată astăzi, 9 septembrie 2013. Datorită cererii puternice, majorarea de capital s-a făcut pentru 594.900.000 ranzi sud-africani (aproximativ 45 milioane euro). La acest nivel, oferta a fost suprasubscrisă. Noile acţiuni NEPI ce vor fi emise ca urmare a ofertei ABB, au fost la preţul de 70 ZAR (ranzi sud-africani - n.r.) pe acţiune, cu un discount de 3,7% faţă de preţul mediu ponderat din ultimele cinci zile sau 4% luând în calcul preţul de închidere anterior, din data de 6 septembrie 2013.

Un total de 8.498.571 acţiuni noi vor fi emise şi admise la tranzacţionare în data de 13 septembrie 2013", se arată într-un comunicat transmis, luni după închiderea şedinţei bursiere de la Bucureşti de New Europe Property Investments (NEPI).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nepi-a-atras-45-milioane-euro-pentru-mega-mall-si-preluarea-integrala-proiectului-de-la-vulcan-11309011
11309011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.