Nelu Tătaru, despre mult discutatul val doi al epidemiei: Nu are cum să apară pentru că nu l-am depăşit pe primul

Postat la 29 iunie 2020 96 afişări

Nelu Tătaru, despre mult discutatul val doi al epidemiei: Nu are cum să apară pentru că nu l-am depăşit pe primul

Creşterea numărului de cazuri din ultima perioadă i-a determinat pe mulţi să creadă că România se află deja în al doilea val al epidemiei

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, spune că nu se poate vorbi încă despre un val doi din moment ce nu l-am depăşit deocamdată pe primul. Nelu Tătaru este de părere că un posibil eventual val doi al epidemiei ar putea să apară în lunile de iarnă.

Creşterea numărului de cazuri din ultima perioadă i-a determinat pe mulţi să creadă că România se află deja în al doilea val al epidemiei. Inclusiv unii dintre specialişti au prezentat această teorie.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, spune că nu se poate vorbi încă despre un val doi din moment ce nu l-am depăşit deocamdată pe primul.

Nelu Tătaru este de părere că un posibil eventual val doi al epidemiei ar putea să apară în lunile de iarnă.

”Ca să avem valul 2 trebuie să terminăm primul val. Încă este primul val, dar putem transforma acest val într-un val cu două cocoaşe. Orice pandemie merge pe un an sau doi ca persistenţă a virusului în comunitate. Putem previziona un eventual val 2 în sezonul rece”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
epidemie,
cazuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.