Nelson Mandela este în "stare foarte critică"

Postat la 27 iunie 2013 58 afişări

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela este "într-o stare foarte critică şi se poate întâmpla orice de la un moment la altul", a declarat joi fiica sa cea mare, Makaziwe Mandela, într-un interviu acordat postului public de radio SAFM, în cadrul jurnalului de ştiri de la prânz.

Nelson Mandela este în "stare foarte critică"

"Nu pot decât să repet că tata este într-o stare foarte critică. Se poate întâmpla orice de la un moment la altul", a declarat Makaziwe. "Dar vreau, de asemenea, să subliniez încă o dată că doar Dumnezeu ştie când va fi momentul (...) Noi vom aştepta alături de el, alături de tata, atât timp cât el va mai fi cu noi, deschizând ochii şi reacţionând la atingere".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nelson-mandela-este-in-stare-foarte-critica-11034242
11034242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.