Negocieri tensionate PNL-PSD-UDMR. Nicolae Ciucă: nu există discuţia ca un partid să se retragă

Autor: Petru Mazilu Postat la 19 noiembrie 2021 44 afişări

Nicolae Ciucă, reprezentantul PNL la negocierile privind formarea unui nou guvern, recunoaşte că discuţiile avansează greu din cauza solicitărilor diferite ale partidelor. Totuşi, nu există discuţia ca un partid să se retragă, spune Ciucă.

Negocieri tensionate PNL-PSD-UDMR. Nicolae Ciucă: nu există discuţia ca un partid să se retragă

Negocierile PNL, PSD şi UDMR au reluat vineri negocierile privind formarea unui nou guvern.

„Fiecare minister este foarte important, nu există discuţia ca un partid să se retragă de la negocieri... Sunt tehnici de negociere, fiecare partid îşi negociază obiectivele... În acest moment se poartă negocieri”, a declarat Nicolae Ciucă.

Ministrul interimar al Apărării care este şi propunerea PNL pentru funcţia de premier a mai spus că reprezentanţii partidelor au stabilit că vor creşte pensiile şi alocaţiile copiilor. Impactul total al majorărilor va fi de aproximativ 13,6 miliarde de lei, a precizat Ciucă.

Reprezentanţii PNL, PSD şi UDMR îşi propun să încheie negocierile până duminică deoarece luni partidele sunt convocate de preşedintele Klaus Iohannis la negocieri la Palatul Cotroceni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicolae ciucă,
negocieri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.