NATO face angajari. Ce salariu ofera pentru un post de chelner

Postat la 01 august 2011 40 afişări

NATO cauta un barman/chelner/ajutor de bucatar pentru reteaua de restaurante si cafenele de la Bruxelles, persoana ideala pentru acest post - remunerat cu un salariu de baza de 2.974 de euro - trebuind sa cunoasca engleza si franceza si sa aiba peste cinci ani de experienta.

NATO face angajari, iar printre posturile pe care le scoate la concurs figureaza si unul de ajutor de bucatar/barman/chelner, potrivit unui anunt postat pe site-ul institutiei. Potrivit anuntului, persoana cautata trebuie sa fie in primul rand cetatean al unuia dintre statele membre ale Aliantei, sa stie sa serveasca cu "tact, discretie si diplomatie". Este cautata, potrivit anuntului NATO, o persoana prezentabila, care sa stie sa lucreze cu clientii. Conditii esentiale pentru cei care doresc sa se inscrie sunt detinerea unei diplome recunoscute in domeniul catering-ului, minimum cinci ani de experienta in bartending si lucrul cu clientii, "preferabil intr-un mediu international, care sa aiba legatura cu sportul". De asemenea, persoana ideala pentru acest post trebuie sa fie dispusa sa lucreze in ture, serile, in week-end-uri si de sarbatori. Candidatul trebuie de asemenea sa cunoasca limbile engleza si franceza, sa fie o persoana flexibila, cu initiativa, cu autocontrol si cu spirit de echipa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajari,
nato,
resurse umane,
chelner,
salarii
/actualitate/nato-face-angajari-ce-salariu-ofera-pentru-un-post-de-chelner-8554029
8554029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.