MRU se încălzeşte pentru Cotroceni. "Antonescu nu are nicio şansă în faţa mea"

Postat la 30 august 2012 24 afişări

Luat în calcul de PDL ca prezidenţiabil al alianţei de dreapta, Mihai Răzvan Ungureanu crede că Crin Antonescu "nu are nicio şansă" în faţa sa în cursa pentru Cotroceni.

"Ca o speculaţie, chiar cred că domnul Antonescu nu are nicio şansă în faţa mea şi o să zică acum toată lumea că sunt arogant", a spus Ungureanu, la B1 TV. Fostul premier a susţinut că liderul PNL "nu este pregătit ca preşedinte". "Nu cred că domnul Antonescu rezistă unei competiţii electorale directe, cu mine. Nu e pregătit ca preşedinte", a spus Ungureanu. Pe 22 august, într-un interviu acordat Alpbach News, Mihai Răzvan Ungureanu a susţinut că se gândeşte serios la candidatura la prezidenţiale.

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
mru,
cotroceni,
antonescu
/actualitate/mru-se-incalzeste-pentru-cotroceni-antonescu-nu-are-nicio-sansa-in-fata-mea-9999008
9999008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.