Motivul surprinzător pentru care Samsung câştigă un proces cu Apple

Postat la 10 iulie 2012 8 afişări

Samsung Electronics a câştigat un proces în Marea Britanie în zona drepturilor de proprietate intelectuală, judecătorul considerând că tableta Galaxy nu este suficient de "cool" pentru a fi confundată cu iPad produsă de Apple.

Tableta Galaxy nu încalcă designul Apple, a spus judecătorul Colin Birss, el arătând că este improbabil să fie confundate cele două aparate, transmite Bloomberg. "Tabletele Galaxy nu au simplitatea extremă a designului Apple. Nu sunt la fel de cool", a arătat Birss. Apple a intentat procese pentru drepturile de proprietate intelectuală în întreaga lume împotriva unor companii precum Samsung şi HTC.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
samsung,
apple,
Galaxy
/actualitate/motivul-surprinzator-pentru-care-samsung-castiga-un-proces-cu-apple-9837509
9837509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.