Motivul incredibil pentru care un manager de bancă a fost concediat şi de ce mai multe companii se luptă acum pentru a-l angaja

Postat la 08 septembrie 2021 11803 afişări

Motivul incredibil pentru care un manager de bancă a fost concediat şi de ce mai multe companii se luptă acum pentru a-l angaja

Un manager de bancă demis după ce a ajutat un client cu probleme de vedere să îşi deschidă mailul este vânat acum de recrutori pentru serviciile excelente oferite clienţilor, scrie BBC. 

Nadia Begum şi-a pierdut locul de muncă la o subsidiară a Lloyds din Oxford după ce l-a ajutat pe Clifford Weedon, în vârstă de 86 de ani, la realizarea unor operaţiuni cu care nu se descurca din cauza vederii slăbite. 

 

Weedon a declarat că este încântat de faptul că ea a-nceput să lucreze din nou. Anterior, el a spus că faptul că i s-a reproşat acesteia că ar fi profitat de situaţia sa a fost ridicol şi a fost revoltat de decizia băncii de a o concedia. „Este un înger, nu am mai întâlnit o persoană ca ea.”

 

Begum a spus: „Credeam că s-a terminat cariera mea - nu ştiam cum aş putea să obţin un alt loc de muncă. Eram pe punctul de a mă căsători, nu am mai mâncat pentru o perioadă de timp, eram stresată.”

 

A adăugat că „Luminiţa de la capătul tunelului” a venit în forma mai multor oferte de job, inclusiv de la un director al furnizorului de energie Octopus Energy, pe care l-a acceptat. Begum a mai spus că a fost pusă pe un piedestal la noul loc de muncă pentru acelaşi motiv pentru care a pierdut jobul de la bancă: serviciile excelente oferite clienţilor.  

 

CEO-ul Greg Jackson a spus că atunci când a auzit povestea ei a ştiu că trebuie să o angajeze imediat.

Un purtător de cuvânt al grupului bancar Lloyds a menţionat că abia anul următor va fi judecat cazul angajatei concediate şi că ar fi nepotrivit să comenteze. „În această situaţie, standardele noastre nu au fost întrunite.”

Begum, pe de altă parte, spune că nu va merge mai departe cu judecarea cazului în instanţă. „Vreau să mă orientez pe viitor”, a spus ea. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banca,
clienti,
ajutor,
manager,
concedieri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.