Motiunea de cenzura este dezbatuta in Parlament. Boc: Solutiile opozitiei sunt de natura pamfletara

Postat la 27 octombrie 2010 11 afişări

Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, in care motiunea de cenzura "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara", initiata de opozitie, urmeaza sa fie dezbatuta si supusa votului, a inceput, marti dimineata.

Solutiile propuse de opozitie in textul motiunii de cenzura sunt de natura pamfletara si ar majora deficitul bugetar cu peste 10% din PIB, agravand efectele crizei, a afirmat premierul Emil Boc, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii."Aveti de facut o alegere majora: mergem mai departe pe calea reformelor si scoatem Romania din criza sau cedam in fata populismului si compromitem sansa tarii de a iesi din recesiune", a spus Boc parlamentarilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
motiune de cenzura,
Boc,
Guvern
/actualitate/motiunea-de-cenzura-este-dezbatuta-in-parlament-boc-solutiile-opozitiei-sunt-de-natura-pamfletara-7583534
7583534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.