Moraru: Anul trecut s-au vândut imobile RA-APPS în valoare de 40 milioane lei, operaţiunea continuă

Autor: Mediafax Postat la 01 februarie 2013 9 afişări

Secretarul general al Guvernului, Ion Moraru (foto), a declarat joi că anul trecut s-au vândut imobile ale RA-APPS în valoare de 40 de milioane de lei şi urmează să continue această operaţiune, arătând că vânzarea a fost cu totul nesemnificativă faţă de obiectivele propuse.

Secretarul general al Guvernului, Ion Moraru (foto), a declarat joi că anul trecut s-au vândut imobile ale RA-APPS în valoare de 40 de milioane de lei şi urmează să continue această operaţiune, arătând că vânzarea a fost cu totul nesemnificativă faţă de obiectivele propuse. Întrebat, la dezbaterile pe buget din comisiile de buget-finanţe de deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu de ce nu au fost vândute imobilele RA-APPS după ce s-a propus obţinerea a 700 de milioane din vânzare, Ion Moraru a precizat că s-a procedat la vânzarea clădirilor RA-APPS, dar vânzarea, în fapt, a fost cu totul nesemnificativă. El a arătat că acest lucru a fost cauzat de un ritm nesusţinut al RA-APPS pentru a proceda la vânzare, dar şi de faptul că evaluarea imobilelor s-a făcut la valori extraordinare, mai mari decât preţul pieţei, iar imobilele au fost neatractive. "Anul trecut s-au vândut imobile ale RA-APPS în valoare de 40 de milioane de lei.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/moraru-anul-trecut-s-au-vandut-imobile-ra-apps-in-valoare-de-40-milioane-lei-operatiunea-continua-10537342
10537342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.