Morar, despre demisia din Parchetul General: Va fi o decizie când încep mandatul la Curtea Constituţională

Postat la 28 martie 2013 10 afişări

Prim-adjunctul procurorului general al României, Daniel Morar, a fost întrebat joi, la ieşirea de la CSM, dacă ia în calcul să îşi dea demisia din Parchetul General, el spunând că această problemă va fi rezolvată în 8 iunie, când începe mandatul lui la Curtea Constituţională, printr-o decizie a CSM.

Morar, despre demisia din Parchetul General: Va fi o decizie când încep mandatul la Curtea Constituţională

 Întrebat de jurnaliştii care îl aşteptau la ieşirea de la Consiliul Superior al Magistraturii, unde a venit pentru şedinţa Plenului CSM, de ce nu ia în calcul să îşi dea demisia din Parchetul General, Morar a răspuns: "Va fi în momentul în care începe mandatul la Curtea Constituţională".

Daniel Morar a spus că aceasta este o chestiune care va fi discutată şi rezolvată în conformitate cu legea, până în 8 iunie, precizând că până atunci mai este timp.

"Problema va fi rezolvată legal, printr-o decizie a CSM, pentru că ei sunt responsabili de cariera unui magistrat. Ei o să dea o decizie în care să stabilească care este situaţia mea odată cu începerea mandatului la Curtea Constituţională, din 9 iunie. Dar până atunci sunt ...", a mai spus Morar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/morar-despre-demisia-din-parchetul-general-va-fi-o-decizie-cand-incep-mandatul-la-curtea-constitutionala-10696563
10696563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.