Moody’s: Ratingul României depinde de priorităţile noii puteri, dar şi de capacitatea de implementare

Postat la 12 decembrie 2012 15 afişări

Rezultatele din următoarele luni ale viitorului guvern vor servi drept indicii privind priorităţile noii puteri şi capacitatea acesteia de a le implementa, acestea fiind principalele chestiuni de urmărit din perspectiva calificativului de ţară, potrivit agenţiei de rating Moody's.

Totodată, angajamentul liderilor USL referitor la menţinerea politicilor prescrise în acordul cu FMI, UE şi Banca Mondială ar putea fi dificil de respectat din două puncte de vedere, unul economic şi celălalt politic, consideră analistul Moody's Atsi Sheth într-o serie de remarci remise agenţiei MEDIAFAX.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
rating,
moody's,
calificativ,
evaluare
/actualitate/moody-s-ratingul-romaniei-depinde-de-prioritatile-noii-puteri-dar-si-de-capacitatea-de-implementare-10388399
10388399
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.